Afbeelding

Pop & Colour Festival zoekt deelnemers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Heb jij al goede, creatieve voornemens voor 2019 gemaakt? Misschien is meedoen aan het Pop &Colour Festival 2019 dan iets voor jou. Dit culturele, creatieve festival wordt georganiseerd op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019 en is op zoek naar deelnemers.

Het Pop&Colour Festival vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats en viert daarmee haar eerste lustrum. Het prachtige Streekpark Kienehoef is de sfeervolle festivallocatie, waar het twee dagen zal borrelen en bruisen van talent. Op zaterdag 25 mei zal er een verrassend muzikaal programma zijn met lekker eten en drinken. Zondag 26 mei kunnen bezoekers genieten van een vrolijke mix van kunst en creativiteit, verschillende activiteiten, muziek van jonge Pop&Co bands uit heel Meierijstad en lekker eten en drinken.

Actief creatief
Vast onderdeel van de festivalzondag is de creatieve markt, waar kunst en creativiteit te zien én te beleven zijn. Iedereen, die zijn creatieve of kunstzinnige talenten hier wil delen of eigen gemaakte producten wil verkopen, kan zich daarvoor aanmelden. Deelnemen kan op verschillende manieren. Of je nu een mini-store of expositie van je eigen creaties inricht, of bezoekers zelf aan het werk zet tijdens een workshop in een pop-up atelier, als deelnemer geef jij kleur aan het festival. Buiten de lijntjes kleuren mag.

Heldentheater
Ook voor kinderen is het mogelijk om mee te doen. Op zondag 26 mei zal er een heus Heldentheater zijn, waar de mooiste gedichten, dans, theater en liedjes gebracht kunnen worden. Ben je tussen de 8 en 16 en zou je graag in dit Heldentheater willen staan? Meld je dan nu aan!

Voor meer informatie en aanmelden mail je naar festival@streekparkkienehoef.nl of ga naar de website www.streekparkkienehoef.nl Op de Facebookpagina vind je foto's en de aftermovie van vorig jaar. https://facebook.com/popencolourfestival