Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: b2c648
Foto:
Sport

Playbackevenement vv Boskant blijft bijzonder

Boskant - Opnieuw hebben de deelnemers van het playbackevenement van vv Boskant de bezoekers niet teleurgesteld.
Het niveau lag weer hoog en het verbinden van een thema: vrijdag "De foute party" en zondag "Beestenboel" zorgde bij veel optredens voor een overvol podium. Het duurde vrijdag heel even voordat de stemming er in zat (wie gaat er ook al voor het 8 uur journaal van huis af?), maar daarna werd het ook een ouderwets gezellige avond.

Ook dit jaar was het voor de jury weer een heel karwei om een winnaar aan te wijzen. Uiteindelijk bleek bij het senioren optreden op vrijdagavond Boskant VR 1 met de eer te gaan lopen met hun 'Tijdmachine' medley met muziek uit o.a. de 60-er, 80-er en 90-er jaren. Boskant 3 werd verrassend (de bookmakers hebben er bij ingeschoten) tweede met hun 'Lege krattenwals'. Gezien het tijdstip van hun optreden hebben ze vooraf al 'flink' moet indrinken! Een origineel, leuk optreden! Als laatste in het rijtje van drie eindigde Boskant 1 met hun nummer 'Hoe Lang' is een chinees. Deze keer dus niet bij de top 2!

Met 10 optredens was de vrijdagavond aardig gevuld, maar dat haalde het niet bij de zondagmiddag waarop liefst 13 teams het podium 'beklommen'. Van het thema 'Beestenboel' is door de jeugd van Boskant optimaal gebruik gemaakt, zodat het na afloop meer leek op een 'Beestenbende'! Ook bij de jeugd maakte de jury "overuren' voor het verdelen van de ereplaatsen. De originaliteitsprijs was voor het team JO-12 die met hun nummer 'Roar' en een uitstekende playback het thema van de middag wel heel dicht benaderde. De JO-7 behaalde met het nummer 'Haai-alarm' de 1e plaats bij de 7-tallen. Bij de 11-tallen trok het team van de MO-15 aan het kortste eind met hun zelf in elkaar gezette uitvoering 'Beestenboel'. Gelet op het enthousiasme, zowel bij de deelnemende teams als bij de toeschouwers, kijken we nu al uit naar het voor volgend seizoen.


 

 

 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!