Grijp nu je kans om mee te doen.
Grijp nu je kans om mee te doen. Foto: Jos Kaldenhoven

Nieuwe productie Theaterkoor Stem

Algemeen

Meierijstad - Het succes van de productie 'Boeiende Buren' heeft Theaterkoor Stem enorm gemotiveerd om snel met een nieuw programma te komen.

Het vele werk achter de schermen dat zo'n theatershow vergt heeft erin geresulteerd dat er na het optreden op Rooi Volkoren met de repetities voor de nieuwe show is gestart. Op zondag 27 januari verzorgt het theaterkoor samen met gospelkoor Lov4Music uit Veghel een muzikale middag op de Gasthuishoeve in (Kremselen 2, Sint-Oedenrode, aanvang 14:00 uur, toegang gratis). Tijdens dit optreden onthult Theaterkoor Stem de plannen voor de nieuwe productie die in maart 2020 uitgevoerd wordt. Naast liedjes uit 'Boeiende Buren' brengt het koor ook enkele liedjes uit de nieuwe productie - die de titel 'Vlucht Naar De Vrijheid' draagt - ten gehore. Deze zelfgeschreven theatershow staat in het teken van 75 jaar vrijheid en de bevrijding van Nederland.

Voor de nieuwe productie kunnen we in de meeste stemgroepen nog versterking gebruiken. Lijkt het je leuk om mee te doen? Kom dan een keer vrijblijvend naar een gewone repetitie (woensdagavond). Meld je hiervoor wel even aan via een mail bij het secretariaat (secretariaat@theaterkoorstem.nl). Meer informatie over het theaterkoor en onze vorig producties vind je op de website (www.theaterkoorstem.nl) en op Facebook.