Afbeelding
Foto: Sem van der Kallen

Geweldige acties voor de Voedselbank

Algemeen

Sint-Oedenrode - In de afgelopen periode werd de Voedselbank in Sint-Oedenrode, onderdeel van Voedselbank Boxtel c.a. verschillende keren verrast door acties.
De kinderen van de Voedselbank werden met Sinterklaas verrast met allerlei presentjes, een actie opgezet door de Basisscholen.

Rooi Fietst verraste ons met een mooie gift. Twee zaterdagen verzamelden de Serviceclub Rooi enorm veel houdbare producten waar wij onze cliënten weer lang mee kunnen helpen. Claudia Bergman van de dansschool bij Van den Oever, deed ook dit jaar weer een flinke duit in het zakje met haar geweldige activiteiten.De parochianen van de Odaparochie en de protestantse gemeente zorgden ook dit jaar weer voor erg veel producten. Roll or Bowl aan het Mgr. Bekkersplein zorgde ervoor dat de cliënten van de Voedselbank met kerst een geweldige maaltijd thuisbezorgd kregen. De Oliebollenkraam op de markt zorgde ervoor dat alle cliënten gratis een zak oliebollen konden komen afhalen.De Lions zijn nog druk bezig om DE-punten in te zamelen om daarmee koffie te verkrijgen voor de cliënten van de Voedselbank. De Kiwanis zorgden ervoor dat alle gezinnen met kinderen van de Voedselbank een prachtig boek kregen, vervaardigd door kinderen van vluchtelingen.

Kortom, allemaal heel erg hartelijk bedankt voor ieders inspanning en gift om de kerstperiode, maar ook daarna voor onze cliënten draagbaarder te maken.