Logo mooirooi.nl
Die handjes de lucht in!   | Fotonummer: 900db5
Die handjes de lucht in!
Sport

Midwinter pannenkoekentoernooi

Sint-Oedenrode - Op 27 december werd weer het traditionele midwinter toernooi georganiseerd. Onder leiding van Cees en Steijn werd op de binnenbanen van Basic Fit een circuit afgewerkt. Dit met allemaal spelletjes/oefeningen waarbij de kinderen hun balvaardigheid moesten tonen. Het was een sfeervolle ochtend mede door de aanwezigheid van talrijke ouders. Sommige ouders zorgden voor heerlijke pannenkoeken, andere begeleiden spelletjes en weer andere begeleiden een groepje van oefening naar oefening. 

De kinderen waren verdeeld over zes groepen en uit iedere groep kwam uiteindelijk een winnaar en een nummer twee tevoorschijn. Deze werden verrast met het ook traditionele 'vuurwerk` als welverdiende prijs. Ook werd er een winnaar van de beste groep aangewezen. Tussendoor werden kinderen getrakteerd op mandarijnen, snoepjes en uiteraard de heerlijke pannenkoeken. De geweldige ontvangst en medewerking van Basic Fit mag ook niet worden vergeten. Kortom een zeer gezellige en leerzame ochtend. Hieronder volgen de winnaars:
Groep 1    Nr.1 Merlijn Raaijmakers    nr.2 Sid Adriaans
Groep 2    Nr.1 Famke de Backere        nr.2 Tijs Kersten
Groep 3    Nr.1 Saar Nannenga        nr.2 Lizzy van Steenbergen
Groep 4    Nr.1 Pleun Ponjee        nr.2 Chiara van Erp
Groep 5    Nr.1 Fiene van Gelderen    nr.2 Elin de Baaij
Groep 6    Nr.1 Tijn van Kuringe        nr.2 Thijmen Hiddink
Groepswinnaar werd groep nummer 1: Puk van Rooij, Quinten van Prooijen, Sid Adriaans, Sjors Vargas Bongers, Duco Simons en Merlijn Raaijmakers.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!