Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 86f9a9
Meierijstad

Coöperatie Boerdonk Buitengewoon een feit

Boerdonk / Meierijstad - Onder grote belangstelling van menig Boerdonkenaar en andere belangstellenden werd de nieuwe coöperatie woensdagavond officieel opgericht. Bij Leekzicht ondertekenden de bestuursleden in het bijzijn van notaris van Egeraat de notariële akte waarmee de coöperatie Boerdonk Buitengewoon nu ook officieel een feit is. Bij de oprichting werd duidelijk dat de coöperatie een groot draagvlak heeft omdat zij direct al beschikt over ca 100 leden!

Na een terugblik op het in Boerdonk veel bewogen jaar gaf voorzitter Antoon Donkers een toelichting op de totstandkoming en bedoeling van de coöperatie. Antoon benadrukte dat in een klein dorp zoals Boerdonk samenwerking altijd essentieel is en centraal zal moeten blijven staan.
Hierna werd er samen geproost op de nieuwe coöperatie en volgde meteen de eerste ledenvergadering. In interactieve sessies werden de prioriteiten bepaald variërend van "Wonen, Zorg & Welzijn, Duurzaamheid, Jeugd en Onderwijs en Recreatie". Het bestuur deed nog een oproep onder de vele aanwezigen tot ondersteuning en ook hier werd volop gevolg aan gegeven. Handen uit de mouwen zoals we Boerdonk kennen! De volgende Algemene Leden Vergadering werd vastgesteld op 20 maart 2019 in Den Hazenpot in Boerdonk.
Aanmelden kan nog steeds: Stuur een e-mail naar info@boerdonkbuitengewoon.nl en voor € 25,00 per jaar ondersteun je de Boerdonkse gemeenschap. Het is daarbij niet nodig dat je in Boerdonk woont, zolang je het dorp maar een warm hart toedraagt!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!