Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 71bcb1
Foto:
Meierijstad

Doedagen voor leerlingen groep 8

Meierijstad - Ruim 600 groep 8 leerlingen uit de regio, afkomstig van twintig verschillende basisscholen, zijn in de periode van 14 tot en met 23 januari te gast op het Fioretti College. Samen met hun begeleiders zijn ze uitgenodigd voor de Doedagen. Terwijl de school in vol bedrijf is, wordt iedereen ontvangen.

Het programma bestaat uit een rondleiding, een percussieworkshop en het volgen van een les. Deze praktische en persoonlijke kennismaking met de school voor mavo, vmbo en praktijkonderwijs in Veghel maakt elk jaar een positieve indruk op de groep 8 leerlingen, die aan de vooravond staan van hun overstap naar het voortgezet onderwijs.

Individueel bezoek
Niet alle scholen zijn in de gelegenheid om de Doedagen te bezoeken. Daarom zijn individuele leerlingen en hun ouders/verzorgers op woensdagmiddag 16 en 23 januari van harte welkom. Via de website www.fioretticollege.nl kunnen zij zich aanmelden voor een bezoek. Naast activiteiten voor de toekomstige schoolverlaters is er ook een programma voor de ouders/verzorgers. Deze middagen starten om 14.00 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!