Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: c9915e
Foto: Wies Habraken
Sport

Winst Dames 17+ 1e klasse

Sint-Oedenrode - De vierde competitiedag is alweer aangebroken, wat betekent dat we alweer over de helft zijn van de competitie.

Met een koude, gure wind begonnen de dames aan de wedstrijden. Anne en Iris begonnen samen aan de damesdubbel. De eerste set ging erg gelijk op, maar werd netjes gewonnen door de dames van De Kienehoef met 6-4. Ook in de tweede set werd er kranig gestreden en werd ook deze set gepakt. Bam! 1-0  voor De Kienehoef.
Tegelijkertijd traden Ilse en Marleen aan. Na een makkelijke eerste set (6-0), stonden zij ook de tweede set ver voor. Helaas wisten zij dit tempo niet vol te houden, waardoor zij de tweede set met 6-5 achter kwamen te staan. Na een sterkte servicegame werd dit gelijk getrokken naar 6-6 en tot grote opluchting van de dames werd de tiebreak binnengesleept. 2-0 voor De Kienehoef!
Na een korte break  met lekkere hapjes was het de beurt aan Anne en Marleen, Ilse en Iris om er een eerste dagwinst uit te gaan slepen. Anne en Marleen hadden weinig moeite met hun tegenstanders. Er werd met 6-0 6-1 gewonnen. Bij Ilse en Iris ging de wedstrijd erg gelijk op, maar werd er helaas verloren met 4-6 5-7. Einduitslag 3-1 winst. Knappe prestatie van het team van TV de Kienehoef waardoor zij nu op een vijfde plaats komen te staan in de eerste klasse!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Moet Rooi een nieuw zwembad krijgen?Reageren!