Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 126c37
Foto:
Sport

Wederom prijs voor Tessy van der Velden

Sint-Oedenrode - Tessy van der Velden - Jonkers is afgelopen zondag weer op pad geweest met haar twee pony's voor de vijfde selectiewedstrijd springen in Geldrop.

Met de beide pony's moest ze tegen elkaar strijden deze keer; de organisatie had namelijk een klasse gemaakt van het ABC-B. Met haar pony Tiësto reed ze een hele mooie eerste foutloze ronde, waarna ze er in de barage nog een schepje bovenop deed en 81,5 stijlpunt kreeg van de jury. Dit leverde een knappe tweede plaats op. Ze is met Tiësto eerste geworden van de kring. Er deed namelijk iemand mee die niet van de kring Eindhoven was. Met Tapas had ze ook twee goede foutloze ritten, maar kreeg ze wat minder stijlpunten waardoor ze net buiten de prijzen viel.
Renate Verstappen startte afgelopen zondag met haar paard Icoon in Berkel Enschot haar selectiewedstrijd in het B springen. Hier reed zijn twee foutloze rondes, wat goed was voor een derde prijs.
Ook Chanique van der Bel verscheen in Berkel Enschot aan de start. Dit keer in de klasse L springen, tevens een selectiewedstrijd. Met haar paard Kingston behaalde ze het mooie resultaat van een zesde prijs, na twee foutloze rondes rond te zijn gegaan.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Moet Rooi een nieuw zwembad krijgen?Reageren!