Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 5e02e0
Sport

Nijnsel breekt niet door Boskantse muur

Nijnsel - Het was geen mooie derby zaterdagavond. Geen mooi voetbal en maar een beperkt aantal kansen. Het publiek had het al zwaar door de venijnige wind en dat maakte de spelers dus niet goed. Vooral in de tweede helft bleef de thuisploeg op de Boskantse muur beuken, maar ze kwamen er maar niet door heen.

Daardoor is de kans groot dat koploper Avesteyn nog verder uit zal lopen op de ranglijst. Al is het nog niet zo ver, want Avesteyn heeft inmiddels twee wedstrijden minder gespeeld dan Nijnsel door de afgelastingen van afgelopen zondag.
Echt goede kansen waren zaterdagavond op één hand te tellen. Nijnsel kreeg de grootste vlak na rust, maar Nick Lathouwers vergat één op één af te maken. Boskant was er in de tweede helft ook nog een keer heel dichtbij toen een bal bij de tweede paal over de verdediging viel en een speler rakelings over schoot. Zo was Boskant uiteindelijk blij met een punt en baalde Nijnsel van de puntendeling. Sportief was de wedstrijd wel en ook de scheidsrechter floot een goede pot. Wie weet wordt de wedstrijd in Boskant sprankelender.
De onderling goede verstandhouding op het veld en in de bestuurskamer werd voortgezet in de kantine. De voetbalclub had een vol huis vanwege een ingelaste feestavond rondom de gedoopte 'Woodside derby'. Zanger Kafke had de eer om als hoofdact te fungeren, maar voor dat hij het podium op kwam, was het feest al lang losgebarsten.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!