Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 9e33cf
Foto:
Sport

Uitwisseling Rooi-Nijnsel

Sint-Oedenrode - Een uitwisseling tussen de boulers van Cloeck & Moedigh uit Rooi en De Klutsers uit Nijnsel is altijd goed voor een gezellig avondje jeu de boules.

Zo was het ook weer op vrijdagavond toen 48 boulers de strijd met elkaar aangingen om de eer. Na 3 onderlinge partijtjes, in wisselende samenstellingen, komt automatisch een winnaar bovendrijven. Deze keer ging die eer naar Jan van Erp van Cloeck & Moedigh die 3 partijen won met een saldo van +33. Bij De Klutsers eindigde Jan Philipsen als hoogste met 3 +21. Tweede werden Pieter Vereijken en Martien Versantvoort, derde Koen van der Linden en Maria Sijbers, vierde Wim vd Rijdt en Betsie van Heesch en vijfde Jos van Eck en Jo van Oirschot.

Het cyclustoernooi heeft alweer de derde speeldag achter de rug. Afgelopen zaterdag werd het doublet Johan vd Heuvel/Toon Dobbelsteen (4 +32) dagwinnaar in poule A en het doublet Bernard Bredow/Jan van Keulen (4 +26) dagwinnaar in poule B. De doubletten van Cloeck & Moedigh lieten het deze dag behoorlijk afweten, waardoor niemand tot de hoofdfinale in januari wist door te dringen.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Moet Rooi een nieuw zwembad krijgen?Reageren!