Twee kampioenen voor Ollandia

Olland - De laatste weken is Ollandia plotsklaps twee kampioenen rijker. JO12-1 en JO11-1 zijn eerste geworden.

Op 24 november was het een spannende dag voor Ollandia JO12-1. De uitwedstrijd bij Schijndel/De Wit tegen de JO12-1. De zenuwen zat in de benen en dat kon men merken. Na een moeizame start werd het uiteindelijk 1-9 in het voordeel van Ollandia en dit betekende dat men dus niet meer van de eerste plaats gestoten kon worden en dat men kampioen geworden was. Ook de laatste wedstrijd van het seizoen werd thuis gewonnen van Avanti'31 JO12-2 met 7-1. Dit betekende dat men van de tien wedstrijden ook alle tien gewonnen hadden.

Ollandia JO11-1
Op zaterdag 8 december zou het een spannende wedstrijd worden voor Ollandia JO11-1. Een thuiswedstrijd tegen FC de Rakt JO11-1. Het was een natte en koude ochtend en met een tegenwind en regen in het gezicht kon men het tot de rust vasthouden met 0 tegen 0. Na de rust had Ollandia de wind en de regen mee maar De Rakt gaf zich niet zomaar gewonnen en het leek erop dat het een gelijk spel zou worden. Ollandia gaf zich niet gewonnen en scoorde bijna op het einde zijn eerste doelpunt. Hiermee werd de overwinning van 1-0 binnengehaald en dit betekende dat men bovenaan zou komen en ook kampioen zijn geworden op puntenaantal in hun poule.