Rhode Mo 13-01 kampioen

Sint-Oedenrode - De cruciale wedstrijd tegen HVCH stond op het programma. Er moest gewonnen worden, wilden ze kampioen worden. Voor veel toeschouwers begonnen de meiden wat zenuwachtig aan de wedstrijd. Maar dat hield de meiden niet tegen om toch voortvarend van start te gaan.

Na een paar mooie aanvallen van Kiki, Trin, Maaike en Jenty werd er helaas nog niet gescoord. De verdediging Roos, Demi, Temmi en keepster Lieke hielden het achterin goed dicht. Met een paar afstandsschotjes van Sara, Kiki, Demi, Maaike en Jenty bleef het echter 0-0.
Rust!! Even een peptalk en knallen. Meteen vanaf de aftrap gingen de meiden er vol voor.
Door goed combinatiespel van Lieke, Sara en Kiki werd Maaike op scoringspositie gebracht. En dat werd meteen beloond met een schitterend doelpunt. Eindelijk kon er gejuicht worden. Het werd nog een zenuwslopende wedstrijd waarin Rhode toch de betere was, alleen scoorden ze niet. De tegenstander ook niet, omdat de verdediging met Roos, Demi en Temmi als een blok stond! Niet te vergeten invalkeepster Elzey die enkele goede reddingen had verricht. Met nog een minuut of tien op de klok werden ze toch nog beloond. Na een mooie aanval via Roos, Kiki en Trin kwam de bal uiteindelijk (met wat geluk) bij Jenty in de voeten. Die aarzelde geen moment: uit een draai schoot ze schitterend in de kruising. Eindelijk kon Lisa gelukkig nog de laatste minuten mee doen na een lange blessure. De meiden hielden het niet meer en konden niet wachten op het laatste fluitsignaal. Trouwe scheids Jordy floot af en………. het kampioenschap was binnen.