Op het nieuwe sponsorbord van KV Rooi zijn nog enkele plaatsen leeg.

KV Rooi verliest van De Peelkorf

Sint-Oedenrode - Op zondag 16 december speelde KV Rooi de uitwedstrijd tegen De Peelkorf. Om 14:40 uur klonk het fluitsignaal.

De peelkorf scoorde vrij snel de openingstreffer. KV Rooi wist dat ze een tandje bij moesten doen. Dit gebeurde ook en de stand werd 3-3. Daarna kwam KV Rooi op voorsprong. 3-4 was toen de stand in het voordeel van KV Rooi. Maar dit wist KV Rooi niet vast te houden. De Peelkorf benutte haar kansen goed en scoorde ook vrij snel. Ze speelden hun aanvallen goed uit en kregen daarom ook een strafworp. Een minuut voor de rust wist Ellen Hulsen nog de 8-5 te maken door een vrijebal er koelbloedig in te gooien. De ruststand was daardoor 8-5. In de rust werd er besproken dat de dames er allemaal een tandje bij moesten doen. Dit werd goed opgepakt door de dames van KV Rooi. KV Rooi kwam terug en het werd 9-8. Maar de gasten uit Rooi wisten hun kansen niet af te maken en dit deed De Peelkorf wel erg goed. De eindstand is 16-11.