Odisco komt net tekort

Olland - Koploper De Horst was afgelopen zondag de tegenstander van Odisco. Odisco wil graag mee doen om de eerste plek dus was winst in deze wedstrijd zeer welkom. Het beloofde in ieder geval een spannende wedstrijd te worden.

De eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd en scoorden ze er beiden lustig op los. Het was na vijftien minuten De Horst die voor het eerst op drie verschil kwam (4-7). Odisco schakelde een tandje bij en kon langszij en zelfs op voorsprong komen. 10-9 was de ruststand.
In de rust werd de dames verteld vertrouwen te halen uit de eerste helft: ze hadden tien keer gescoord en dat moesten ze doorpakken. Als ze wat meer druk in de korfzone konden geven, zouden de tegendoelpunten minder makkelijk vallen.
Na rust was het een wedstrijd die het aanzien meer dan waard was. Odisco maakte het gat twee doelpunten, maar het lukte helaas niet om het verschil groter maken. Met nog vijftien minuten op de klok, was De Horst teruggekomen en nam de voorsprong weer over (14-15). Hierna bleven de ploegen om en om scoren en was het uiteindelijk de Horst die aan het langste eind trok. Eindstand 16-18.
In een wedstrijd met veel doelpunten en mooie aanvallen, kwam Odisco na veel strijd net te kort. Door deze uitslag wordt de achterstand op de nummer 1 positie iets groter, maar er is zeker nog niks verloren. 13 januari speelt Odisco uit in Diessen tegen DSV 1.