Logo mooirooi.nl
Cor en Trudy voor de huidige winkel aan het Kofferen.   | Fotonummer: 5361a2
Cor en Trudy voor de huidige winkel aan het Kofferen. (Foto: Jos van Nunen)
Bedrijfsnieuws

Winkel gaat sluiten, maar Smits Woonboetiek gaat door!

Sint-Oedenrode - Eerlijk is eerlijk, ook woninginrichters Cor en Trudy Smits worden een dagje ouder. Ze zijn inmiddels trotse opa en oma. Dat zorgt voor een andere leef- en werkstijl die meer flexibiliteit behoeft. Cor en Trudy hebben er voor gekozen om de zaak na 18 jaar te sluiten en vanuit een kleinere showroom verder te gaan.

Vanaf 1 januari gaat Smits Woonboetiek sluiten, maar na een week van verhuizen, sjouwen en inrichten gaan Cor en Trudy in een splinternieuwe showroom aan huis verder. Het adres is Roest 7 in Olland. "In die week zijn we telefonisch en via de mail gewoon te bereiken", zegt Cor. "We blijven voor onze klanten klaarstaan." Dat is op alle gebieden zo. Het assortiment in de showroom wordt wat kleiner, maar alles is straks nog steeds te verkrijgen. Van vloerbedekkingen tot gordijnen, van roedes tot alle raambekleding. Alles wat bij de inrichting van een huis komt kijken.  
Trudy staat klanten te woord, maar is ook voornamelijk bezig in haar naaiatelier. Een ambacht dat steeds minder mensen onder de knie hebben. Bij de vernieuwde showroom hoort dan ook een vernieuwd atelier, zodat Trudy haar gordijnen zelf kan blijven maken. U kunt er nog steeds terecht om bijvoorbeeld bestaande gordijnen te vermaken. Dit betekent ook dat Trudy dadelijk niet meer samen met haar naaister de werkzaamheden uitvoert. "Ik ga haar zeker missen, want we werkten vrijwel dagelijks samen. Ze is een grote steun voor me geweest en wat heeft ze altijd hard gewerkt. Zelfs als ze ziek was, kwam ze gewoon opdagen."

Lees verder in DeMooiRooiKrant van deze week
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!