Afbeelding

Met DeMooiRooiKrant naar de Oldtimerbeurs in het Autotron

Algemeen

Sint-Oedenrode/Rosmalen - Het Autotron in Rosmalen trapt op 12 en 13 januari het Oldtimerjaar af met de Oldtimerbeurs Motoren, Bromfietsen en Fietsen. De lezers van de DeMooiRooiKrant maken weer kans op gratis toegangskaarten voor deze beurs. Een brom- en een snorfiets zijn tegenwoordig te herkennen aan de gele of de blauwe nummerplaat. Voor de invoering van de gekleurde nummerplaten was het verschil op een andere manier eenvoudig te zien.

Als u kunt vertellen hoe dat vroeger het verschil tussen een brom- en snorfiets in een oogopslag was te zien, dan dingt u mee naar die kaarten. Stuur het juiste antwoord uiterlijk 6 januari naar redactie@demooirooikrant.nl of geef het juiste antwoord tijdens kantooruren door op ons kantoor, Heuvel 7 in Sint-Oedenrode.

Weet u het antwoord niet, maar wilt u wel graag naar deze beurs? De beurs is op zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Toegangskaarten kosten 12,50 euro en kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang.