Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: c39c97
Foto:
Sport

Paul van de Mortel wint eerste zuil

Sint-Oedenrode - Vrijdagavond werd geschoten om de zuilen van Ontspanning. De zes schutters met het hoogste gemiddelde schoten om de eerste zuil. De volgende zes schutters schoten om de tweede zuil, etc. Paul van de Mortel won de eerste zuil met 231 punten. 

De tweede zuil ging naar Wil Kivits met 229 punten, de derde zuil naar Ronald van de Sande met 215 punten, de vierde zuil naar Jeroen Kragten met 208 punten, de vijfde naar Michael Moonen met 81 punten en de zesde naar Marleen Kremers met 67 punten. 
Op dinsdagmiddag was een wedstrijd in de 18 meter competitie bij de Rozelaer. De dagwinnaars waren Martie Verhoeven en Jan van Bergen met 217 punten. De overige scores: Jan Gordijn 197, Joep Verbunt 189 (PR), Jan van Erp 184 en Frans Temmink 42.
In het weekend schoten Piet van den Berg en Mart Verhoeven een indoorfita in Schijndel. Piet schoot 282 en 279, totaal 561. Hij werd derde bij de heren compound. Mart schoot op zaterdag en zondag. Op zaterdag schoot hij 508 en op zondag 482. Hiermee werd hij winnaar bij de heren recurve masters.
Op maandagavond schieten de Vrienden van Pieter Breugel hun wedstrijden op dinsdagmiddag de Rozelaer. Vrijdagavond is de clubavond van de senioren. De leden hebben een eigen sleutel en kunnen vrij binnen en buiten trainen als de accommodatie niet bezet is. De jeugdtraining is op woensdagavond van 18.30 – 20.00 uur.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!