Odisco wint met ruime cijfers

Olland - Odisco speelde afgelopen zondag de eerste thuiswedstrijd tegen Corridor uit Son. Na de winst van afgelopen zondag ging Odisco met veel vertrouwen deze wedstrijd in.

Odisco speelde sterk vanaf de eerste minuut en wist de korf makkelijk te vinden. Tot de elfde minuut wist Corridor bij te blijven en was de stand 4-4. Hierna verhoogde Odisco de druk nog meer en bleef het zelf makkelijk scoren uit mooi en gevarieerd aanvalsspel. Hierdoor kon Odisco uitlopen naar een ruststand van 9-5.
In de rust werd de dames verteld dat de verdediging het laatste deel van de eerste helft sterk stond. Ook de aanvallen waren goed, maar als de posities iets verbeterd zouden worden, zou Odisco met ruime cijfers kunnen winnen.
De thuisploeg kwam scherp de rust uit en ging verder waar het gebleven was. Omdat het eerste team nog steeds kampte met blessures, maakt Ilse van Rooij na rust haar debuut en deed dit erg goed. De opdrachten werden door iedereen goed uitgevoerd en Corridor werd zelfs met vlagen vastgezet. Door als team voor elkaar te spelen, was de stand na negen minuten al 12-5. Hierna bleef Odisco sterk doorgaan met goede aanvallen en veel druk zetten. Odisco kreeg in de tweede helft maar twee doelpunten tegen. Door zelf te blijven scoren werd uiteindelijk met ruime cijfers gewonnen: 17-7 was de eindstand.
Odisco speelde vandaag heel goed, met veel variatie en een sterke verdediging. Door het hoge rendement kon er ook veel gescoord worden. Mede door deze winst is Odisco uitstekend aan de zaalcompetitie begonnen.