Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 85defc
Foto: Hans van den Wijngaard
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Rooi kwist weer massaal

Sint-Oedenrode - Wat wordt ons "hoofdkwartier"? Hebben we voldoende laptops? Is de wifi sterk genoeg? Wie gaan er op pad voor de buitenvragen?  Wie kunnen we nog als hulplijn inschakelen? En wie zorgt voor de boodschappen? De voorbereidingen op De Rooise Kwis houdt de gemoederen flink bezig. Een brede kennis van verschillende onderwerpen is  de sleutel tot succes, maar welke vragen en onderwerpen er aan bod komen zal tot 22 december gissen blijven. Intussen hebben zich alweer bijna 100 teams ingeschreven voor zesde editie van De Rooise Kwis. Rooi zal op 22 december dus weer massaal in de ban van De Rooise Kwis zijn.

4 nieuwe categorieën bekend
De organisatie heeft inmiddels alle vragen op papier, als tipje van de sluier kunnen ze vertellen dat de kwis waarschijnlijk ietsjes makkelijker is dan de laatste jaren maar daar staat tegenover dat er wat meer tijd geïnvesteerd zal moeten worden in opdrachten waardoor de tijdstress er niet minder om zal zijn. "Een bietje veul",  "Ouw koeie uit de sloot", "Hedde ge da gezeet gehad" en "Busje komt zo" zijn de categorieën die al bekend gemaakt waren. De volgende vier categorieën die de organisatie bekend kan maken zijn: "Allemaol show", "Getrapt, gesloage en gegoid", "Ge zult ut mar meemoake"  en "pappe en nathouwe". Hiermee zijn acht van de twaalf categorieën inmiddels bekend.

Goede doelen
Elk deelnemend team aan De Rooise Kwis speelt voor een goed doel naar keuze. Dit doel dient een Roois karakter te hebben of een sterke connectie met Rooi te hebben. Diverse teams hebben nog geen keuze gemaakt voor welk goed doel zij gaan spelen. Het doorgeven van het goed doel kan tot en met 15 december. Teams die geen goed doel selecteren spelen automatisch mee voor het goede doel dat is geselecteerd door de organisatie van De Rooise Kwis, dit jaar betreft dat de Jeugdvakantieweek.

Inschrijven
Inschrijven voor De Rooise Kwis kan via www.derooisekwis.nl. Inschrijfgeld bedraagt €20,- per team. Er is geen limiet aan het aantal teams maar wanneer je voor 20 december inschrijft ben je in ieder geval verzekerd van deelname. Stel jouw team van vrienden, familie, kennissen, collega's enz. samen en schrijf je in. Een team mag uit een onbeperkt aantal personen bestaan.

Via DeMooiRooiKrant, www.derooisekwis.nl en de facebook-pagina's van De Rooise Kwis blijf je op de hoogte gehouden van al het nieuws omtrent de Rooise Kwis.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Wat zijn uw plannen voor de komende Paasdagen?Reageren!