KV Nijnsel komt tekort

Algemeen

Nijnsel - Nijnsel was voorbereid op een pittige uitwedstrijd in het Gelderse Millingen aan de Rijn. Daar stond Klimop ze op te wachten.

Nijnsel startte met sterke aanvallen. Waardoor de uitploeg al snel twee punten voorsprong had. De teams bleken aan elkaar gewaagd te zijn. Klimop liet al snel van zich horen en kwam terug tot gelijke stand. Net voor rust wist de thuisploeg op voorsprong te komen. De opdracht voor Nijnsel was helder. Beheerst spelen en de kansen benutten.

De tweede helft leek Nijnsel er met het hoofd niet bij, daar kon Klimop van profiteren. Dit resulteerde snel in een 6-2 achterstand. Nijnsel probeerde bij te benen, maar tevergeefs. Na het eindsignaal stond er 9-4 op het scorebord en moesten zij zonder punten weer richting Brabant.