KV Rooi verliest terecht

Sint-Oedenrode - Op zondag 2 december stond de tweede wedstrijd van de zaalcompetitie op het programma voor KV Rooi. In Venray werd de wedstrijd begonnen tegen Oranje Wit die iets recht te zetten hadden na de laatste ontmoeting in de buitencompetitie. Destijds in de laatste minuten gewonnen door Rooi.

Dit was ook meteen duidelijk te zien. Oranje Wit startte erg fel. Toch was het KV Rooi die de score opende. Na een kwartier spelen stond er 3-6 op het scorebord. Hierna was KV Rooi het helemaal kwijt en liep Oranje Wit compleet over Rooi heen. Er werd dan ook gerust met 13-8.
Na de rust waren de eerste 10 minuten van de tweede helft een compleet andere wedstrijd. Zo werd er aan beide kanten maar één keer de korf gevonden. Daarna leek het dat KV Rooi het gat wist te dichten en kwamen ze terug tot één doelpunt verschil. Toch was het Oranje Wit die zich wist te herpakken en weer uit kon lopen, eindstand: 19-13. Terechte overwinning voor Oranje Wit.
Volgende week zondag, 9 december speelt KV Rooi tegen Bladella om 14:45u in de sporthal in Schijndel.