Afbeelding

Twee medailles voor July Jonkers van der Velden

Algemeen

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag werd door SoSo Events een leuke BIXIE dag georganiseerd in Sint Oedenrode. De proefjes werden opengesteld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. 

Vol gezonde spanning ging July Jonkers van der Velden samen met haar pony Pepper starten aan haar eerste echte Bixiewedstrijd. Nadat ze haar springparcours had gelopen, gingen ze van start. Ze stuurde Pepper knap over alle hindernissen heen. Ze reed foutloos over de finish en sprong zelfs twee hindernissen uit galop. Een hele mooie rit en een knappe prestatie voor de pas zesjarige July. Ook met dressuur kreeg ze een mooi commentaar van de jury. Het was een heel knappe proef waarbij ze de oefeningen keurig had uitgevoerd. De jury vond haar en Pepper een schattige en mooie combinatie. Bij de prijsuitreiking kreeg July twee welverdiende medailles uitgereikt. 
Famke van de Koevering startte afgelopen vrijdag in de klasse L1 in Lieshout. Ze heeft samen met haar pony Cinderellah twee proeven gereden en in beide proeven werd zij tweede. Cinderellah was nog even wat zenuwachtig in het begin maar gelukkig was dit snel onder controle en werden er twee nette foutloze proeven gereden
Vorig weekend startte Pleun van der Vleuten in Asten en was daar twee keer foutloos in de klasse L met haar paard Gerdina. Hiermee behaalden ze een zesde plaats behaald van de 68 deelnemers.