Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 53e7dd
Foto: Jos van Nunen
Bedrijfsnieuws

Cafetaria - eetcafé de Ketel viert feest

Sint-Oedenrode - Wie bij cafetaria – eetcafé de Ketel binnenkomt valt het direct op. Een grote opgeblazen 7 hangt aan de wand. De snackbar bestaat namelijk zeven jaar en dat is reden voor een feestje. We schuiven aan bij Xiao Liu voor een interview, maar we beginnen natuurlijk niet voor er een welverdiende felicitatie is uitgedeeld.

Xiao en haar man Kou wonen en werken al langer in Nederland. Na zaken te hebben gehad in Arnhem en Rosmalen streken ze neer in Sint-Oedenrode. Vanaf dag één hebben ze de handen uit de mouwen gestoken om cafetaria – eetcafé de Ketel tot een succes te maken. Met goed resultaat, want volgens Xiao gaat het "steeds beter". Volgens haar komt dat doordat ze alles zelf doen. "We zijn dag en nacht met de zaak bezig. We bakken zelf, maar maken ook zelf schoon. Ik vind dat belangrijk in een horecazaak."
Zo'n twee jaar geleden investeerde familie Liu in een compleet nieuwe inrichting. De zaak kreeg een fikse opknapbeurt en ook dat heeft meegeholpen in een stijging van het aantal klanten. "Vorig jaar hebben we ook nog een nieuwe bakwand geïnstalleerd. Dat was nodig, omdat we het anders niet konden bijbenen. Nu kunnen we meer en beter bakken." De meeste klanten komen natuurlijk uit de wijk Dommelrode, maar Xiao ziet ze ook elders vandaan komen. "Veel uit Nijnsel, maar ook uit Boskant en andere delen van Sint-Oedenrode. Ze zeggen vaak dat we goede sauzen hebben en goede producten", zegt Xiao gevleid. Aan de muur hangt een menukaart van een compleet nieuwe lijst producten, waaronder hamburgers en chickenstrips. "Vooral dat laatste is een succes", tipt de onderneemster. "Zo proberen we iedere keer weer te verrassen met nieuwe producten."
Xiao en Kou worden omringd door enthousiast en jong personeel. "Ze doen het hartstikke goed", geeft Xiao een compliment. Maar toch blijft ze alles controleren wat eruit gaat. "Ik wil altijd zeker weten dat alles klopt! Onze klanten vinden ook dat belangrijk, dus ik let daar goed op!"

Komende anderhalve week heeft cafetaria – eetcafé de Ketel een mooie aanbieding. Zie pagina 4 van de editie van DeMooiRooiKrant van deze week en doe er je voordeel mee!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!