WEC volgende tegenstander

Boskant - Geen programma voor Boskant 1 afgelopen weekend. Volgende week staat wedstrijddag 8 op het programma. Voor Boskant een uitwedstrijd tegen WEC. Op de ranglijst bezet WEC de vierde plek met 11 punten uit 7 wedstrijden, Boskant staat op plek acht met 9 punten uit 7. Zaak om bij te blijven en minimaal een punt mee te nemen richting Boskant. De oefenwedstrijd tegen Mariahout leverde een stevige oorwassing op; zondag alle kans voor een revanche.

Boskant 2 kwam afgelopen weekend wel in actie. Het leverde een prima resultaat door nr. 2, UDI'19 3, met 3-4 te kloppen. Het was een gelijk opgaande wedstrijd waarin Boskant 2 de betere kansen kreeg en die ook goed benutte. In de 1e helft kwam Boskant 2 op voorsprong door een doelpunt van Ruud van der Heijden. Nog voor rust kwam UDI'19 3, na een snelle uitval, op gelijke hoogte. Na rust nam Boskant 2 opnieuw de leiding door een kopbal van Mike van der Heijden. De voorsprong was van korte duur; vanaf de stip maakte UDI'19 3 de 2-2. Door twee doelpunten van Roy van der Linden, na voorzetten van Luuk de Beer en Ruud van der Heijden nam Boskant 2 afstand van de gastheren. UDI'19 3 maakte daarna nog de aansluitingstreffer, maar verder liet Boskant 2 het niet komen. Door die zege behoudt Boskant 2 de koppositie met liefst 6 punten voorsprong op Rhode 3 dat nu plek 2 bezet.