Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: bd8769
Foto:
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Stemperiode Rabobank Clubkas Campagne van start

Sint-Oedenrode - Vanaf donderdag 15 november aanstaande is het weer zo ver. De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne gaat van start. Clubs konden inschrijven tot en met donderdag 25 oktober. Maar liefst 491 clubs doen mee in deze editie! In de periode van 15 tot en met 29 november kunnen leden van Rabobank Hart van De Meierij stemmen op hun favoriete clubs. Rond 15 november wordt per post een unieke code verstuurd waarmee online gestemd kan worden.

Bruisend verenigingsleven
Het werkgebied van Rabobank Hart van De Meierij bruist met een actief verenigingsleven die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Rabobank Hart van De Meierij draagt het verenigingsleven een warm hart toe en hecht dan ook veel waarde aan het ondersteunen van lokale initiatieven.

Maar liefst € 200.000,- te verdelen
Om de lokale verenigingen en stichtingen te ondersteunen organiseert de bank jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Hart van De Meierij stelt een deel van de winst hiervoor beschikbaar en dit jaar is dat een bedrag van € 200.000,-. Tijdens deze campagne mogen leden van de bank hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. De stemmen van de leden zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

De uitslag
Op maandag 10 december maken we de uitslag bekend tijdens de uitreikingsavond. De top 25 wordt hiervoor uitgenodigd. Daarnaast ontvangen alle deelnemers een e-mail waarin staat welk bedrag ze gaan ontvangen en de volledige uitslag publiceren we uiteraard op onze website: rabobank.nl/hvdm.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u zin in Carnaval?Reageren!