Rooi dames 1 verliest weer

Algemeen

Sint-Oedenrode - Zondag 4 november speelde Rooi dames 1 thuis tegen HOD dames 1. De wedstrijd resulteerde in een verlies voor Rooi na een slechte eerste en een wat betere tweede helft.

Een zonnige zondag begon voor de dames uit Rooi met veel positieve energie door een motivation speech van de manager gevolgd door de talenten van week Nanne en Lynn. Op het veld moesten de dames het echter zelf waar gaan maken tegen de dames uit Valkenswaard.
In de eerste helft wist Rooi dames 1 haar niveau niet te behalen. Strafcorners vlogen om de oren. Gelukkig waren de keepster en verdediging gebrand om de ballen eruit te houden en wist HOD niet te scoren. Gedurende de eerste helft was er bij vlagen mooi spel te zien, maar was het uiteindelijk HOD die richting het einde van de eerste helft het eerste doelpunt wist te scoren. Vlak voor rust wist HOD de ruststand nog op 0-2 te zetten.
Tijdens de rust werden de Rooise dames flink wakker geschud en met succes want Rooi wist vanuit een strafcorner een doelpunt te versieren. Anouck van Nistelrooij scoorde de strafcorner. 1-2. Een wedstrijd leek weer in de maak. Helaas niet voor lang, want HOD scoorde al snel de 1-3 en tipte vervolgens de laatste corner erin. De wedstrijd eindigde in een 1-4 verlies.
Komende zondag gaan de Rooise dames alles op alles zetten om punten te scoren thuis tegen Best dames 1. Dus mis dit niet en kom om 12.45uur naar sportpark 'De Kienehoef' om de Rooise dames naar een overwinning te schreeuwen!