Afbeelding

Marit Foolen wint derde prijs

Algemeen

Sint-Oedenrode - Dit weekend was in manege de Pijnhorst de laatste wedstrijd van de Nijnselse ruiterdagen 2018. Een dressuurselectiewedstrijd voor pony`s voor kring Eindhoven de Kempen. Op zaterdag startte Marit Foolen haar pony Chiara in de klasse DE/B. De jury beloonde de proef van Marit en Chiara met 64.7%, goed voor een derde prijs.

Fem Scheepens startte ook in deze klasse met haar nieuwe pony Orchid`s Master en behaalde meteen een winstpunt. De jury beloonde de proef met 62.5%. Op zondag startten Rian Koster en Linde Nooijen in de klasse AB/L. De proef van Rian en haar pony Dolly werden beloond met 65% en een vierde plaats. Linde en haar pony Fire Face startten voor de eerste keer in deze klasse en werden beloond met 64,2 % en een vijfde plaats.
Marit startte haar pony Chiara vorig weekend op een springwedstrijd te Geldrop. In de klasse BB behaalde ze een derde prijs. Martijn van Stiphout startte zijn paard Hannibal tijdens de dressuurselectiewedstrijd voor paarden in manege de Pijnhorst. Hij eindigde met een vijfde prijs en 66.8%. In Schijndel werd dit weekend een indoor springwedstrijd voor paarden verreden. Op zaterdag in de klasse M eindigden Suzan van Gastel en het paard Herbie met een derde prijs. Andre van Hooft en zijn paard Evita-Bella eindigde in deze rubriek met een zesde prijs.