Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 28bd05
Foto:
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

'Ready for take off' naar Oekraïne

Sint-Oedenrode - De laatste loodje in de anderhalve week voor het vertrek naar Romny (Oek) wegen toch letterlijk en figuurlijk het zwaarst. Het beladen van de opleggers en daarna wegen is nodig om de papieren op orde te krijgen. Er is totaal 180 m3 beladen, met het handje en zoveel mogelijk los om alle ruimte te vullen van de twee Simon Loos opleggers.

Omdat de grensovergang van Polen naar Oekraïne veel formulieren en stempels vraagt, (je gaat immers de EU uit) vergt dit een goede voorbereiding. Nauwkeurig de CMR-, de invoice en de transportverklaring invullen dus. Letterlijk worden de opleggers afgezegeld met (de laatste) loodjes en de benodigde papieren waardoor de heren pas op de plaats van bestemming hoeven in te klaren.
"We zijn na vijf jaar zo ver dat we, mede dankzij de organisatie in Romny en de douane van het Gouvernement, nog maar twee uur nodig hebben om Oekraïne in te komen", vertelt Ron Bezoen, één van de vrijwilligers. Deze week worden de DAF- en Scaniatrekker (gloedje nieuw) opgehaald om het span compleet te maken. Hans Nieuwkamp is de leider van dit transport en is er helemaal klaar voor.
De heren nodigen u graag uit om op donderdagavond 8 november om 21:30 uur afscheid van ze te nemen. Ze vertrekken dan om 22.00 uur vanaf de Markt in Sint-Oedenrode. Dit keer bestaat het team uit Hans en Tom Nieuwkamp, Adriaan van Laarhoven en Harry van der Wiel. Draagt u hen een warm hart toe: sponsoring voor diesel, reis en verblijf zou ze zeer goed uitkomen. Natuurlijk zijn kwalitatief goede goederen ook welkom. Ga naar meierijstadhelptoosteuropa.nl voor alle informatie. Correspondentieadres: Valstraat 7 – 5491 BH – Sint-Oedenrode. Bank IBAN: NL11SNSB0907634877. E-mail: meierijstadhelptoosteuropa@gmail.com


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik heb last van vliegverkeer boven Sint-OedenrodeReageren!