Afbeelding
Foto: Wies Habraken

Kitten Tom terug van weggeweest

Algemeen

Sint-Oedenrode - Kitten Tom van vier maanden oud heeft op jonge leeftijd al een hele reis gemaakt. Hij sprong  vorige week woensdag in Asten onopgemerkt  in een koeriersbusje  en werd pas opgemerkt hier in Sint-Oedenrode.

Kitten Tom heeft ongeveer 27 kilometer meegereden in het busje. De koerier heeft al die tijd niks in de gaten gehad. Tot hij in Sint-Oedenrode aan kwam en een raar geluid in de achterbak opmerkte. Hij is toen naar de dichtstbijzijnde dierenarts gereden waar de kitten werd nagekeken. Hij was kerngezond en mankeerde niks. Alleen was het diertje niet gechipt dus het was onduidelijk wie het baasje was. Nadat Dierenartsenpraktijk de Meierij een oproep had geplaatst op facebook ging het snel. Het bericht werd flink gedeeld en de volgende dag nog werd de eigenaar gevonden.
De eigenaar verwacht dat de kitten ergens in een doos is gaan zitten die daarna mee is genomen door de koerier. Omdat het baasje de eigenwijze kitten niet nog een keer wil kwijtraken,  is hij woensdag met zijn broertje Jerry gechipt in Sint-Oedenrode bij Dierenartsenpraktijk de Meierij.
Het personeel vond het een erg bijzonder verhaal en boden daarom aan om de broertjes samen bij hen te laten chippen.

Afbeelding
Afbeelding