Afbeelding

35-Jarig jubileum uitbundig gevierd

Algemeen

Sint-Oedenrode - Afgelopen zaterdag vierde bridgeclub Rooi 750 haar 35-jarig bestaan. Nadat enkele jaren geleden het aantal leden langzaam terugliep is de club weer springlevend.

Dankzij de bridgelessen van Joop Muller heeft de club een grote toename gekregen van leden. Op dit moment telt de club 117 leden. Reden om het 35-jarig bestaan uitbundig te vieren. Om 10.30 uur werden de leden ontvangen bij de Gasthuishoeve met koffie en gebak. Vervolgens werd gestart met een speciale bridgedrive. Men speelde niet met de vaste partner, maar iedere ronde met een ander. Zo werd het een complete mix. Gezelligheid stond voorop en dat werd door iedereen als positief ervaren. Na de lunch bij de Gasthuishoeve vertrokken ze naar clubhuis Mariëndael. Daar ging de bridgedrive verder. Na afloop van het bridgen was er een gezellig samenzijn met buffet. Tijdens dat buffet was er nog een muzikaal optreden van Carla v.d. Wetering en Robert Janssen. Wedstrijdleider Willem Pieters en bridgeleraar Joop Muller werden door hen in het zonnetje gezet en gezien het applaus was hun optreden een groot succes. De dag werd afgesloten met de prijsuitreiking van de bridgedrive en een dankwoord van voorzitter Henk Schakenraad richting het organisatiecomité. Al met al een zeer geslaagde dag.
De eerste prijs bij de dames werd gewonnen door Mieke Janssen en bij de heren door Tino Hillenaar. I.v.m. het 35-jarig bestaan waren er ook prijzen voor de nummers 35: Mieke van Lankveld en Joke Greijmans (zie foto)