Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: a6fac2
Foto:
Bedrijfsnieuws

Dagbesteding én theewinkel

Sint-Oedenrode - Genieten van overheerlijke thee en chocolade? Dan kun je terecht bij Bakje T aan de Hertog Hendrikstraat waar vier eigenaressen deze dagbesteding en theewinkel zijn gestart.

Carolien de Roy van Zuydewijn, Miranda Koolen, Lisette van den Tillaart en Simone van de Ven zijn vier leraressen in het voortgezet speciaal onderwijs. Samen hebben ze binnen een jaar een droom omgevormd tot waarheid. Ze hebben een plek gerealiseerd waar mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt kunnen werken. "Vol enthousiasme werken de eigenaressen samen met hun werknemers. Op basis van waardering en positivisme wordt per dag gekeken hoe de medewerkers een fijne dag kunnen beleven. We kijken vanuit de mogelijkheden van de werknemers, rekening houdend met hun beperkingen en bieden dat aan waar ze vrolijk van worden.
In de winkel verkopen ze losse theeën, cadeautjes, leuke herfstchocolade en natuurlijk liggen er voor de decembermaand chocoladeletters klaar. Achter de toonbank staan 40 blikken te schitteren waarin heerlijke diverse theeën als herfstthee, ontspanningsthee en vrouwenthee te koop zijn.
Achterin de zaak hebben de dames een prachtige ruimte gemaakt waar de dagbesteding plaats vindt.
Theeën en chocolade vormen echter wel de basis van de werkzaamheden. De thee wordt zorgvuldig afgewogen en daarna met de hand bestempeld, gestickerd en in de winkel verkocht.
Kortom, gezellig en smakelijk slim om daar eens binnen te lopen! Bakje T, Hertog Hendrikstraat 10, 5492 BB, Sint-Oedenrode, www.bakjet.nl.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!