Odisco pakt belangrijke punten

Olland - Afgelopen zondag speelde Odisco thuis tegen Dakos. Beide ploegen stonden gedeeld tweede en Odisco moest winnen om mee te kunnen blijven doen voor de eerste plaats.

Odisco begon sterk aan de wedstrijd en wist snel op 2-0 te komen. Dakos liet zich niet zomaar aftroeven en streed fel mee in de wedstrijd. Toch lukte het Odisco de voorsprong te behouden en vijf minuten voor rust op 8-5 te komen. Maar Dakos liet het er niet bij zitten en wist nog twee keer te scoren, waardoor de ploegen met 8-7 gingen rusten.
In de rust werd de dames verteld dat ze goed speelden, maar nog wat gretiger mochten zijn en meer strijd mochten leveren. De tweede helft begon niet goed voor Odisco, want Dakos scoorde twee keer en pakte hiermee voor het eerst de voorsprong (8-9). Na een time-out herpakte Odisco zich goed: de ploeg werd gretiger en ging feller voor de bal. Daardoor wist het zelf weer op voorsprong te komen (10-9) De wedstrijd bleef erg spannend en Dakos scoorde de gelijkmaker, met nog vijf minuten op de klok. Odisco piekte op een cruciaal moment en wist, met twee goede doelpunten, de overwinning binnen te halen. Eindstand 12-10. Odisco speelde een goede wedstrijd, bleef hard werken en piekte op het juiste moment. Hiermee pakt Odisco zeer belangrijke punten in de strijd om de bovenste plaatsten. Aanstaande zondag speelt Odisco om 12.00 thuis tegen Oxalis, de laatste wedstrijd buiten voor de zaalcompetitie.