Afbeelding
Foto: Esmee Frieser

Clubkampioenschap doubletten

Algemeen

Sint-Oedenrode - Ook na de derde speelavond bij Cloeck & Moedigh om het clubkampioenschap doubletten 2018 staat in poule A het doublet Karel Verschuijten/Trudy van der Hagen (5 +31), ondanks één verlies partij, nog aan kop.

Het doublet Erik Verschuijten/Maria de Beer (5 +15) is echter langszij gekomen. Ze worden op de hielen gezeten door de doubletten Annie van de Nieuwenhof/André van de Nieuwenhof (4 +9) en Ad van der Velden/Frenk van Mierlo (4 -2). In poule B is de kop overgenomen door het doublet Jan Verschuijten/Karel Kreijveld (5 +49). Dit door een glansrijke 13-1 overwinning op het doublet  Kees Luijten/Ria van de Loo (5 +23), die daardoor terugvielen naar de derde plaats.  Het doublet Rob van Berkel/Maria Thijssen (5 +30) werkte zich op naar de tweede plaats.

Ook het altijd ruim van te voren volgeboekte Cloeck & Moedig cyclustoernooi, met 28 doubletten uit de hele regio, is van start gegaan. Het spel is van hoog niveau en over 4 wedstrijddagen wordt uitgemaakt wie de uiteindelijke winnaar wordt. Het doublet Karel Verschuijten/Erik Verschuijten (5 +41) werd dagwinnaar in poule A en het doublet André Abdoella/Carel Copier (4 +31) in poule B. De hoogst genoteerde Cloeck & Moedigh doubletten zijn in de A poule André vd Nieuwenhof/Narda v Zurphen (6e plaats) en in de B poule Wim vd Rijdt/Gerrie vd Rijdt (6e plaats).