KV Nijnsel pakt Merselo in

Nijnsel - Op de vroege ochtend mochten de dames van KV Nijnsel afreizen naar het Limburgse Merselo. Na het verlies in de laatste minuut vorige week, had het team maar een doel: winnen!

De wedstrijd begon fel. Beide ploegen creëerden kansen. De thuisploeg maakte de eerste fout, waardoor met een strafworp de 0-1 op het scorebord kwam te staan.  Merselo kwam snel met een antwoord. Nijnsel bleef hard werken, maar vele kansen werden gemist. Ruststand 1-1.
Coach René van den Wittenboer en assistent-coach Nicole van Kessel hadden maar twee opdrachten voor hun ploeg: rust in het spel en concentratie op het schot. Terug op het veld liet Nijnsel zien waarvoor ze gekomen waren. Mooie aanvallen werden fraai afgerond, door onder andere Daphne Boets, Judith van den Nieuwenhuijzen en Joyce van Kessel. De verdediging bleef zoals in de eerste helft berensterk waardoor Merselo geen schijn van kans had. Eindstand 2-10.