Opnieuw winst voor Odisco

Olland - Odisco speelde afgelopen zondag uit tegen SCMH in Mariaheide. Na een sterke bekerwedstrijd tegen topklasseploeg SPES 1, afgelopen donderdag, die helaas met 15-8 verloren ging, was het van belang dat Odisco zondag zou winnen om in het spoor van de koploper te blijven.

SCMH staat laatste in de poule met 0 punten, maar kende een goede start van de wedstrijd en stond na vier minuten voor met 2-0. Hierna was Odisco wakker en wisten ze in veertien minuten op 3-4 voorsprong te komen. Odisco had moeite met de tegenstander en kon zelf niet echt in de flow komen. Hierdoor kon SCMH tot de rust bijblijven en was de ruststand 5-6.
In de rust werd de dames verteld aanvallend meer zelf het spel te maken en vertrouwen uit te stralen: met iets meer overtuiging en dezelfde gedrevenheid als afgelopen donderdag zou de wedstrijd binnen gehaald kunnen worden.
Na rust kon Odisco nog moeilijk van de tegenstander loskomen. In de 19e minuut maakte Odisco eindelijk het verschil van twee doelpunten. Deze voorsprong werd zelfs vier doelpunten en gaf Odisco niet meer uit handen. Door sterk te verdedigen en de juiste keuzes te maken in de aanval. Eindstand 10-13.
Odisco speelde een moeizame wedstrijd, maar door genoeg doorzettingsvermogen en op de juiste momenten te blijven scoren, kwam de ploeg niet in de problemen. Aanstaande zondag speelt Odisco om 12:00u thuis tegen Dakos 1. Beide ploegen staan gedeeld tweede. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden.