Winst voor Odisco 1

Sint-Oedenrode/Milheeze - Nadat Odisco afgelopen donderdag hoofdklasseploeg Bladella 1 in de competitie om de beker had verslagen met 11-7, stond zondag de uitwedstrijd tegen MKV 1 uit Milheeze op het programma. MKV was een onbekende tegenstander voor Odisco, maar de dames waren vastberaden de punten mee naar Olland te nemen. MKV begon fel aan de wedstrijd en Odisco leek nog niet helemaal wakker, waardoor het binnen 5 minuten tegen een 3-0 achterstand aan keek. Na een time-out herpakte Odisco zich, begon beter te spelen en kwam 5 minuten voor rust op 6-6. De tegenstander scoorde toen nog een keer en de ploegen gingen met 7-6 rusten.

In de rust werd de dames verteld wat harder te werken en gretiger te zijn in het spel. Met vertrouwen in eigen kunnen, zou de wedstrijd zeker gewonnen kunnen worden. Na 10 minuten in de 2e helft wist Odisco voor het eerst met 8-9 op voorsprong te komen. Odisco bleef doorgaan en liep snel uit naar 8-11. Daarna haakte MKV aan en kreeg Odisco het gat niet groter. Met nog 10 minuten op de klok, was de stand 10-13 en probeerde Odisco de wedstrijd uit te spelen. De gemaakte keuzes vielen niet altijd goed uit, waardoor MKV nog een keer kon scoren. Ook in de laatste seconde schoot de tegenstander nog een doelpunt binnen van grote afstand, maar de winst was voor Odisco al veilig. Eindstand 12-13. Odisco speelde met vlagen goed en haalde met hard te werken in de 2e helft de wedstrijd binnen. Aanstaande zondag speelt Odisco om 12.00 thuis tegen Celeritas/Avanti 1.