KV Rooi boekt 4e overwinning

Sint-Oedenrode/Miillingen a/d Rijn - Zondag 29 september stond Odio op het programma voor KV Rooi. Na een uur rijden richting Millingen aan de Rijn konden ze voor de 4e keer op rij voor de winst gaan. Odio is een stugge ploeg die erg hun eigen spelletje wil spelen: tempo laag en weinig aanvallend spel. Voor KV Rooi was het dus even zoeken hoe hier op te reageren. Dit was ook te merken aan het eerste doelpunt die pas na 5 minuten viel aan de kant van KV Rooi. Door hun eigen spel te blijven spelen en het tempo hoog te houden wisten ze de eerste helft uit te lopen naar een 1-6 voorsprong.
Tweede helft begon redelijk hetzelfde. Veel kansen maar weinig doelpunten. Naarmate de tweede helft vorderde werd dit beter opgepakt en kon KV Rooi rustig de wedstrijd uitspelen met nog een erg mooi doelpuntje van Dirkje van Heesch op het eind. Eindstand: 6-11

KV Rooi hoopt deze foutloze reeks voort te zetten tegen de nummer 2 in de lijst, Astrantia/ONA. Deze wedstrijd wordt a.s. zondag 7 oktober gespeeld om 13:00u. op sportpark De Kienehoef. Supporters zijn van harte welkom!