Hilariteit ten top. Muzikanten met een bekske koffie
Hilariteit ten top. Muzikanten met een bekske koffie Foto: Bas van Turnhout

Dommelvolk houdt twintigste Seniorendag

Algemeen

Sint-Oedenrode - Seniorenorkest Dommelvolk uit Sint-Oedenrode organiseert ook dit jaar weer de Seniorendag. Op woensdag 17 oktober aanstaande is er voor Rooise senioren een middag- en avondvoorstelling met muziek, zang en voordracht in de Ontmoeting van Odendael.

De middaguitvoering begint om 13.30 uur en de avonduitvoering om 19.30 uur.
Bij binnenkomst krijgt iedereen, bij inlevering van het entreebewijs, een consumptiemunt.
In de pauze wordt een kleine versnapering aangeboden. De toegang tot de Ontmoeting is aan de zijde van de biljartzaal. De zaal is 's middags open vanaf 13.00 uur en 's avonds vanaf 18.45 uur.

Vanaf vrijdagmiddag 5 oktober worden de entreekaarten à € 5,- verkocht in het Grand Café van Odendael; uiteraard zolang de voorraad strekt. Het Grand Café is open van 8.30 uur tot 23.00 uur. Behalve Seniorenorkest Dommelvolk treden zowel 's middags als 's avonds op: Speulenderwijs uit Gassel, Berry Knapen (Zuid-Nederlands en Brabants kampioen tonpraten) en muziekgroep Un Bietje Brabants uit Aarle- Rixtel 
Mede dankzij de sponsoring door Serviceclub Rooi en de donatie bij de Rabobank Clubkas Campagne kan het seniorenorkest dit aantrekkelijke programma aanbieden.