Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 6b16d1
Foto: Hans van den Wijngaard
Meierijstad

Pub quiz in Week tegen Eenzaamheid

Schijndel - In het kader van de landelijke Week tegen Eenzaamheid organiseert Join us een Pub Quiz. Op vrijdag 5 oktober van 19.00 uur tot 23.00 uur bij jongerencentrum Bizzi in Schijndel. Join us zet zich in voor jongeren die weinig vrienden hebben en zich eenzaam voelen. De stichting wil met deze avond aandacht vragen voor het onderwerp.

Pub Quiz
Een aantal jongeren van Join us heeft de avond georganiseerd. Met een klein comité hebben ze het programma bedacht en uitgewerkt. Ook zijn ze op zoek gegaan naar een geschikte locatie en sponsoren. Op vrijdag 5 oktober start de avond om 19.00 uur bij jongerencentrum Bizzi (steeg 3) in Schijndel. Dit is tevens het thuishonk van Join us Schijndel. Op de avond komen natuurlijk alle jongeren van Join us, maar ook jongeren die nog nooit geweest zijn nodigen we graag uit. Deelname is gratis. We vragen nieuwe jongeren zich aan te melden op www.join-us.nu

Week tegen eenzaamheid
Van 27 september tot en met 6 oktober is de landelijke Week tegen Eenzaamheid, een initiatief van Coalitie Erbij. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Met de Week tegen Eenzaamheid wordt er landelijk aandacht gevraagd voor dit probleem. Wat veel mensen niet weten is dat eenzaamheid niet alleen bij ouderen voorkomt, maar ook bij jongeren. Uit onderzoek blijkt dat 8% van de jongeren zich chronisch eenzaam voelt. Het is de missie van Join us om eenzaamheid onder jongeren tussen de 12 en 25 jaar terug te dringen.    
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!