Afbeelding

Beter in het rood staan bestaat niet

Algemeen

Sint-Oedenrode - Net als elke vereniging ben je bij een evenement afhankelijk van vrijwilligers die, daar waar nodig is, een handje willen helpen. Bij Rooi Vol Koren, dat op 7 oktober plaatsvindt, is het niet anders.

Toch heeft deze jonge club al een stevige groep enthousiastelingen bij elkaar, die ze vanwege hun mooie rooie polo's de Rode Brigade noemen. Die polo werd in 2016 al met trots gedragen door een dertigtal vrijwilligers.
Nu staat de editie 2018 voor de deur en liggen de kaarten anders. Door de geweldige start die dit culturele evenement in 2016 maakte, is er zoveel animo om in Rooi te komen zingen, dat twee keer groter is geworden en er ook meer hulp nodig is in de begeleiding.
Als je denkt dat je past bij een team dat een goed hart heeft voor een geweldig mooi cultureel evenement, dan zien we je graag komen. Ben je een mensenmens dan kun je als gastvrouw of gastheer een koor begeleiden. Of ben je in staat om de regie strak te houden bij een van de 17 podia? Dan kun je bellen naar Harry of Jeanneke Passier 0413472662. Of mailen info@rooivolkoren.nl
Reageer je heel snel, dan kunnen we je nog uitnodigen voor de Bijeenkomst van de Rode Brigade op woensdag avond de 26ste. Kunnen we meteen kijken of die Rode RVK polo jouw past!