Odisco schiet tekort

Algemeen

Olland - Odisco speelde afgelopen zondag uit tegen Melderslo. De vorige keer kon Odisco de spannende strijd winnen. De dames uit Olland waren ook nu weer vastbesloten om niet met lege handen naar huis te gaan.

Het slechte weer zorgde voor veel ongemak op het veld. Odisco had hier, meer dan hun tegenstander, moeite mee. Door te weinig scherpte in het verdedigen in het achterveld, keek Odisco al snel tegen een 0-4 achterstand aan. Aanvallend waren er voldoende kansen, maar de afronding daarvan wilde niet lukken. Hierna had ook de tegenstander moeite met scoren. De ploegen gingen de kleedkamers in met een ruststand van 5-2.

In de rust werd verteld dat de verdediging geconcentreerder moest. Aanvallend moest er een tandje bij en vertrouwen hebben in de afmaak. Snel na rust scoorde Odisco de 5-3 en kwam het dichterbij. De dames bleven werken, maar beloonden zichzelf niet. Verdedigend stond het veel beter: de tegenstander wist in de gehele tweede helft slechts één keer te scoren. Helaas lukte het Odisco niet om de achterstand in te halen, want er werd ook nog maar één keer de korf gevonden.

Eindstand 6-4. De weersomstandigheden waren zeker van invloed op deze wedstrijd,  waarin de tegenstander in het begin van de wedstrijd piekte in effectiviteit. En dat laatste kwam Odisco vandaag ernstig tekort.

Aanstaande donderdag speelt Odisco 1 thuis om 20:00 een bekerwedstrijd tegen Bladella 1 en zondag competitiewedstrijd om 11:00 tegen MKV 1 in Milheeze.