Deze mensen hebben geholpen bij de aanleg.
Deze mensen hebben geholpen bij de aanleg. Foto: Sem van der Kallen

Aanleg jeu de boulesbaan bij Damiaancentrum

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op zaterdag 15 september is door medewerkers van Van Swaay Duurzaam Hout uit Schijndel samen met vrijwilligers van het Damiaancentrum een jeu de boulesbaan aangelegd. Dit is gebeurd in het kader van NL Doet.

Normaal gesproken vinden de NL Doet-acties plaats in maart, maar in die periode kon men bij Van Swaay geen mensen vrijmaken vanwege de topdrukte in het bedrijf. Aangezien Van Swaay toch graag wilde meewerken aan het verzoek om bij het Damiaancentrum een jeu de boulesbaan aan te leggen is in goed onderling overleg besloten de actie in september te laten plaatsvinden.

Het Damiaancentrum is een ontmoetingscentrum, een plek waar iedereen meetelt en waar interessante activiteiten worden georganiseerd. De jeu de boulesbaan biedt een extra mogelijkheid voor mensen om elkaar te ontmoeten en om onderling in een ontspannen sfeer contacten te leggen. Zowel vrijwilligers als deelnemers aan de diverse activiteiten van het Damiaancentrum kunnen gebruik maken van de baan.

Naast het jeu de boulen kan men in het Damiaancentrum elkaar ontmoeten, gezellig samen werken en elkaar inspireren. Het centrum is er speciaal voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Men kan er terecht voor samen werken in de tuin, tot samen koken en eten; van naailessen tot het repareren van fietsen, van houtbewerken tot samen zingen; van knutselen tot deelnemen aan een themawandeling; van verhalen vertellen tot een seniorenvakantieweek.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding