Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 9be9e7
Sport

Rooise clubkampioenschappen

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend waren de clubkampioenschappen van de Rooise Ruiters en Ponyruiters. Het was een zeer gevarieerd deelnemersveld, waarbij de jongste deelnemer 6 jaar oud was en de oudste deelnemer maar liefst 70 jaar. Het was een fanatieke groep, die graag de verschillende prijzen wilden binnen slepen en elkaar daarbij goed aanmoedigde.

Bij de bixie dressuur heeft Michelle Verbij een tweede plaats behaald en heeft Marit van der Linden deze rubriek gewonnen. Een zeer knappe prestatie van deze jonge deelnemers. De rubriek dressuur paarden en pony's is gewonnen door Liv van de Berk met haar pony Indigo. Helaas reed zij met deze pony niet mee voor het kampioenschap en de te winnen les van Brenda van Son. De les van Brenda is gewonnen door Romee van de Biggelaar met de pony Indigo, doordat zij een hele knappe tweede plaats behaalde.

De bixie springen werd gewonnen door July van der Velden Jonkers en een mooie tweede plaats voor Marit van der Linden. Bij het onderdeel springen kon een les gewonnen worden door Marwin van den Nieuwenhuijzen. Er werd fel gestreden voor deze prijs en na spannende barrageritten van Jan Verhoeven en Tessy van der Velden Jonkers, die nogmaals samen hiervoor mochten strijden, is Tessy van de Velden Jonkers de gelukkige winnaar.

Bij het laatste onderdeel, de behendigheid, waarbij je lenig, snel en tactisch moet zijn, werden de clubkampioenen bepaald. Na de drie onderdelen (dressuur, springen en behendigheid), werd de eindstand opgemaakt. Bij de paarden, ging de overwinning naar Renate Verstappen en bij de pony's naar Tessy van der Velden Jonkers.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!