Goed start in de Hoofdklasse

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag begon de competitie weer voor KV Rooi. De eerste wedstrijd in de Hoofdklasse werd gespeeld tegen Klick '15 uit Wilbertoord.

De laatste confrontatie tegen deze ploeg was twee jaar geleden, toen er tegen degradatie gespeeld werd. Zij trokken toen aan het langste eind dus het was tijd om te laten zien dat KV Rooi in de hoofdklasse thuishoort. De wedstrijd werd dan ook fel in gegaan. Binnen drie minuten stond er al 2-0 op het scorebord middels Marlou Hulsen. De eerste helft werd deze voorsprong niet meer afgegeven en werd er gerust met 5-1.
De tweede helft begon iets minder fel, maar toch was het KV Rooi die de stand binnen vijf minuten naar 7-1 wist uit te breiden via Ellen Hulsen en Dirkje van Heesch. Daarna zakte KV Rooi in en kon Klick '15 hiervan profiteren door terug te komen naar 8-4. Dichterbij dan dat is Klick '15 niet gekomen en de wedstrijd werd rustig uitgespeeld door KV Rooi. Eindstand: 9-6.
Na deze goede start staat volgende week Klimroos/VVO op het programma om 13:00u in Hapert. Toeschouwers zijn van harte welkom!