Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Past de Rooi Vol Koren polo?

Algemeen

Sint-Oedenrode - Er is op en rond 7 oktober weer veel roering in ons mooie Rooi. De nog jonge organiserende Stichting Rooi Vol Koren gaat er trots op dat dit bijzondere Korenfestival, dat nu voor de tweede keer plaatsvindt, een echt Rooise uitstraling heeft. En die uitstraling heeft ook alles te maken met de mensen die hier hun schouders onder zetten.

Daarom zoeken we vrijwilligers die de gastvrijheid en hartelijkheid van Rooi uit kunnen dragen. Als jij dat bent, dan hebben we leuke taken te vervullen tijdens of rond 7 oktober. We zoeken ca. 70 vrijwilligers, die willen meewerken aan het gezelligste Korenfestival van het zuiden. Mensen die zich met trots aan willen sluiten bij onze zogenoemde 'Rode Brigade' zijn zeer welkom.

Wat is er zoal te doen:
Portier: Op de locaties Raadzaal en de Atria van de Meierij
Stage manager: Verantwoordelijke op een podium
Gastvrouw / -heer: Begeleiding van een buiten-dorps koor
Catering Zaterdag: Het smeren van 2000 broodjes en krentenbollen
Catering Zondag: De Foodie-Bag-kraam bemannen voor het uitdelen
Logistiek: Ondersteuning bij het aanleveren van allerlei voorzieningen
Hand- en Spandiensten: Dat kan van alles zijnMobiele Brigade: Houdt de vinger aan de pols en weet raad bij calamiteiten
Muntenverkoop: Een zeer serieuze job waar geen steken bij mogen vallen.

Wil je deel uit gaan maken van de Rode Brigade, meld je dan aan per mail naar vrijwilliger@rooivolkoren.nl Zet in je bericht iets over jezelf en geef ons een hint welke taken bij jou passen. We kunnen je dan uitnodigen voor een info avond die wordt gehouden op 26 september. Het blijft natuurlijk de vraag of hij past, die polo! Maar de Stichting Rooi Vol Koren heeft heel veel mooie rooie Polo's in alle maten! Alles over Rooi Vol Koren vind je in de App of op rooivolkoren.nl