Afbeelding
Foto: Jeroen van de Sande

Even voorstellen…

Algemeen

Sint-Oedenrode - De komende periode wordt het team van DeMooiRooiKrant versterkt door maar liefst twee stagiaires. Eén van de twee begint deze week aan haar stage en ze maakt graag van de gelegenheid gebruik om zich aan de lezers voor te stellen.

"Mijn naam is Manon Donkers en ik ben 17 jaar oud. Ik volg de opleiding Marketing en Communicatie aan het Summa College in Eindhoven. Ik zit nu in het tweede jaar van mijn opleiding en begin dit schooljaar met twintig weken stage bij DeMooiRooiKrant. Ik heb voor DeMooiRooiKrant gekozen omdat het een echt "Roois" bedrijf is. Zelf ben ik geboren en opgegroeid in Sint-Oedenrode en vind het leuk om met het nieuws in Sint-Oedenrode bezig te zijn. Ik ben ook erg benieuwd hoe een krant in elkaar steekt en hoe er elke week weer een nieuwe krant tot stand komt.
Ik vind mijn opleiding erg leuk en hoop dat deze stage er goed bij aansluit. Ik verwacht veel te gaan leren deze twintig weken. Tijdens een stage zie je hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Deze stage is voor mij een kans om te kijken wat ik kan gaan doen met mijn opleiding. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en om af te spreken met vriendinnen. Ik heb veel zin in de aankomende periode en verwacht een leuke tijd te hebben met gezellige collega's."