Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: ec4303
Foto:
Meierijstad

Oldtimerrit Meierijstad

Meierijstad - Op zondag 9 september 2018 houdt Oldtimerfriends Aado uit Veghel een toertocht voor oldtimers van 25 jaar en ouder. De Aado-Meierijstad toertocht is een landelijke en bosrijke route en de toertocht is ongeveer 100 kilometer.

De start van de oldtimer toertocht is om 12.00 uur vanaf de Markt in Veghel. Inschrijven en opstellen van de klassieke auto's kan vanaf 10.00 uur op de Markt in Veghel. Tussen 10.00 uur en de start kan men de oldtimers bezichtigen, Naast de leden van Oldtimerfriends Aado kan iedereen met een oldtimer van 25 jaar en ouder zich inschrijven voor deze Aado-Meierijstad toertocht.

De oldtimers vertrekken om 12.00 uur en komen in de loop van de middag weer terug op de Markt in Veghel. Daar worden ze ingehaald met de klanken van "Die Drei Dörfer Musikanten". U kunt zich voor deze rit inschrijven bij de Citroën HY die vanaf 10.00 uur op de Markt staat. Deelnemers krijgen na terugkeer ook een mooie foto als herinnering aan deze rit die €15,00 per auto kost. (prijs is voor het routeboek, een herinneringsschildje, twee consumptiebonnen en een foto van uw oldtimer). Voor Aado-leden is deze rit gratis.
Vooraf inschrijven voor deze rit is mogelijk door uw naam/adres/tel. nr. en kenteken vooraf op te geven op aadoclubblad@gmail.com of via onze website www.aado.nl Uw inschrijfnummer, routeboek e.d. kan op 9 september opgehaald worden bij de Citroen HY op de Markt in Veghel,


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!