Afbeelding
Foto: Manon Swinkels

Ollandia bekert in en tegen Schijndel

Algemeen

Olland - Na een aantal trainingen en oefenwedstrijden begint komend weekend het bekerprogramma. Ollandia begint hiervoor zaterdag 1/9 om 18.00 uur in Schijndel op sportpark Zuideinderpark, waar het dan moet aantreden tegen het vaandelteam van derdeklasser Schijndel/De Wit.

Een zware tegenstander die na een aantal moeizame jaren graag weer de weg omhoog zal willen vinden. Ook Ollandia zal zich graag van de goede kant willen laten zien en wil, met op sportpark Ekkerzicht ook nog de bekerwedstrijden tegen ELI uit Lieshout en Boskant voor de boeg, op 23/9 klaar zijn met de voorbereiding. Dan begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen LSV uit Lennisheuvel.
Ollandia 2 oefent op donderdag 30/8 op sportpark Ekkerzicht tegen VOW uit Zijtaart, waarna ook zij met de beker beginnen met op zondag 2/9 een thuiswedstrijd tegen Fc Schadewijk uit Oss. Ook de Ollandia jeugd begint op zaterdag 1/9 voor de beker, gevolgd door wedstrijden op 8/9 en 15/9, waarna ook voor hen op 22/9 de competitie begint. Voor ST Boskant/Ollandia JO19-1 staat er een primeur op het programma, want dit team is een voor beide verenigingen unieke samenwerking. Het team bestaat dan ook uit spelers van Boskant en Ollandia samen en zal beurtelings op sportpark De Scheeken en Ekkerzicht hun thuiswedstrijden afwerken. Zaterdag 1/9 zal ST Boskant/Ollandia JO19-1 de eerste officiële KNVB wedstrijd spelen, want dan moeten ze voor de beker aantreden in en tegen Schijndel. Ook de overige jeugdteams beginnen het bekerprogramma met een uitwedstrijd. Voor eventuele aanvullingen en/of wijzigingen kan iedereen kijken op de diverse informatiebronnen, waaronder www.ollandia.nl.