Afbeelding

Lezing: Het hoogsensitieve kind

Algemeen

Als je gevoelig bent vang je veel prikkels op uit de omgeving waardoor het heel druk kan worden in je hoofd en in je lijf. Je bent dan overprikkeld………. Hoogsensitieve of prikkelgevoelige kinderen worden vaak moeilijk begrepen door hun omgeving. Ze hebben veel langer de tijd nodig om bepaalde dingen te verwerken en te accepteren.

Op woensdag 5 september van 20.00 tot 21.30 uur wordt over dit thema een lezing gehouden in de bibliotheek van Uden (Mondriaanplein 16, 5401 HX) Uden. De lezing is gratis, maar aanmelden is verplicht.

Wat kun je verwachten deze avond?
Informatie over hoogsensitiviteit, (H)erkenning voor ouders en kind, Hoe kun je je kind leren omgaan met zijn/haar gevoeligheid, Koppeling naar de dagelijkse praktijk, Tips en tools en er is ruimte voor vragen.
In samenwerking met Positief Sensitief nodigt het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) je uit om te komen luisteren en ervaren. Met enthousiasme en humor laten Evelyn en Corina samen "Positief Sensitief" zien hoe je kunt omgaan met je gevoeligheid en deze (h)erkent als kwaliteit. Bent u geïnteresseerd in deze thema-avond dan moet u zich z.s.m. aanmelden. Ervaring leert dat de belangstelling voor deze avond groot is en Vol is Vol. Aanmelden kunt u doen door te bellen naar onderstaand nummer of een email te sturen naar info@cjggeeftantwoord.nl met uw gegevens en het aantal deelnemende personen. Zonder bevestigingsmail kunt u helaas niet deelnemen aan de avond.